Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
28 september 2021
Congressen en evenementen

De Waag Dordrecht organiseert 3 november een netwerkdag

Sinds februari dit jaar is de forensische polikliniek de Waag verhuisd naar een grotere locatie binnen Dordrecht, tegenover het centraal station op de Burgemeester de Raadtsingel. Deze stap was nodig omdat de vraag naar forensische zorg toeneemt en we op de nieuwe locatie optimaal bereikbaar zijn voor cliënten uit Rotterdam Zuid, de Zuid-Hollandse eilanden/Zeeland en noordwest Brabant.

De Waag is het grootste centrum voor ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Wij bieden vanuit 12 vestigingen gespecialiseerde zorg voor mensen die grensoverschrijdend of strafbaar gedrag vertonen. De Waag heeft behandelingen voor jongeren met gedragsproblemen en volwassenen met agressieproblemen, problemen rondom huiselijk geweld of seksueel grensoverschrijdend gedrag. De redenen waarom mensen naar de Waag komen zijn heel verschillend. Sommige mensen komen vrijwillig, anderen worden (verplicht) doorverwezen. 

In Dordrecht willen we zo goed mogelijk samenwerken aan het zorgen voor veiligheid en het ondersteunen van het veranderproces van uw en onze clientèle. Graag zouden wij met u als relatie kennis willen maken om zo de samenwerking in de regio Dordrecht te bevorderen. 

Wij organiseren daarom op woensdag 3 novemberaanstaande een netwerkdag voor professionals waarbij wij ons zorgaanbod en bijpassende behandelmethodiek verder willen toelichten. Middels een interactief programma laten wij u zien wat wij doen en voor wie ons behandelaanbod geschikt is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan partnerbehandeling bij huiselijk geweld, behandeling van kinderpornodownloaders en sexting. Vooral ook willen wij met u kennismaken en stil staan bij samenwerking, goede zorg en veiligheid.

De netwerkmarkt duurt in totaal 2,5 uur en is omwille van covid-maatregelen in drie tijdsblokken ingedeeld op 3 november:
- 09.30 - 12.00 uur
- 12.30 - 15.00 uur
- 15.00 - 17.30 uur

Aanmelden kan door te mailen naar info@dewaagdordrecht.nl U kunt dan uw 1e en 2e voorkeur aangeven voor een tijdsblok (Let op: VOL=VOL). Aanmelden kan tot 22 oktober.
Bij het aanmelden voor de netwerkdag vragen wij u om ook door te geven namens welke organisatie u komt.

Onze locatie bevindt zich op de Burgemeester de Raadtsingel 93c. U kunt zich melden bij de ingang. Tijdens de netwerkdag worden de dan geldende coronamaatregelen in acht genomen. 

Wij hopen u te verwelkomen op 3 november!