Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
08 september 2022

​Sponsor jij ons tijdens de Social Run?

Ook dit jaar doet een team van sportieve De Forensische Zorgspecialisten mee aan de jaarlijkse Social Run. De Social Run is een estafetteloop van 555 km en vindt plaats in het derde weekend van september. Dit jaar van 16 t/m 18 september 2022. En zij zijn nog op zoek naar sponsoring.

Omdat wij vinden dat deelname aan de maatschappij de gezondheid bevordert, doen we mee aan dit belangrijke event. We willen onze doelgroep zichtbaarder maken en benadrukken dat meedoen inderdaad belangrijker is dan winnen. Stichting Social Run subsidieert jaarlijks projecten die sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen. 100% van de door teams ingezamelde gelden komen ten goede aan deze projecten.

Wij doen mee met 2 teams, en ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen. Maar wij doen ook graag een beroep op jou! Je kunt ons fantastische team namelijk sponsoren. Ga daarvoor naar https://bit.ly/3S57Yaj Draag jij ook jouw steentje bij?

Alvast hartelijk bedankt!