Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
12 februari 2024

Verschillende netwerkbijeenkomsten bij de Waag

Aankomende evenementen bij de Waag 

Als toonaangevende forensische GGZ-instelling zijn we verheugd om je uit te kunnen nodigen voor een reeks aankomende evenementen. Onze agenda staat boordevol inspirerende bijeenkomsten, allemaal gemaakt voor jou. Of je nu een professional bent in de geestelijke gezondheidszorg, een verwijzer die graag meer van ons wil weten of geïnteresseerd bent in het werken bij ons. 

Bekijk onze agenda hieronder en reserveer je plek via bijgesloten links of e-mailadressen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze evenementen!

Agenda

Hieronder staat de agenda van onze evenementen. Per evenement vind je eronder het uitgebreide programma. 

DatumWatTijdLocatie
12 maart Netwerkbijeenkomst09:00 - 13:00 Leiden, Haagweg 5
14 maart Meet & Greet Jeugdbehandelaren16:30 - 18:30 Den Haag, Casuariestraat 3
21 maart Mini-congres12:00 - 16:20 Utrecht, Willem Dreeslaan 2 (Van der Hoeven Kliniek)
4 april Netwerkbijeenkomst09:30 - 13:00 Gouda, Antwerpseweg 3
Datum volgtMeet & Greet FASTVolgt Leiden, Haagweg 5

Programma's per evenement

Hieronder vind je de uitgebreide programma's per evenement. De evenementen verschillen onderling van elkaar. Kijk goed welke het meest bij jou interesse past. 


12 maart, Leiden - Netwerkdag

Wij bieden je op deze ochtend een inkijk in de dagelijkse behandelpraktijk voor onze cliënten vanaf 18 jaar. Via interactieve workshops maak je nader kennis met de behandelprogramma’s van onze verschillende zorglijnen: Huiselijk Geweld, Agressie en Vermogen & Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag

Daarnaast is er een informatiemarkt waarin je kennis maakt met methodieken en interventies binnen de poliklinische forensische psychiatrie.

We eindigen met een gezellige lunch.

Link pdf uitnodiging

Aanmelden (link naar Microsoft forms)


14 maart, Den Haag - FAST Meet & Greet

Wij bieden je op deze dag een inkijk in de dagelijkse behandelpraktijk voor onze cliënten. Zo heb je laagdrempelig contact met onze jeugdbehandelaren. Je ontdekt of het werken bij de waag in een FAST-omgeving wat voor jou is.

Je ontdekt zo meer over o.a.: werkwijze, doelgroep, behandelinterventies, ontwikkelmogelijkheden, en nog meer!

Wij staan met verschillende disciplines klaar voor al jouw vragen. Denk aan: psychologen, teamleiders, systeemtherapeuten, (forensisch) orthopedagogen en psychologen.

Aanmelden? Mail naar info@dewaagdenhaag.nl


21 maart, Utrecht - Mini-congres: het effect en de gevolgen van de aanwezigheid van de hulpverlening voor de cliënten en hun systeem

In de praktijk zijn er veel hulpverleningspartijen aanwezig in een cliëntsysteem. Niet altijd weten ze van elkaars aanwezigheid en elke partij handelt vanuit eigen perspectief, eigen visie en eigen deskundigheid. Maar het doel is gezamenlijk: vergroten van veiligheid en levenskwaliteit van de betrokkenen cliënten.

Wat betekent de aanwezigheid van de hulpverlening voor de dynamiek in het cliëntsysteem? Welke invloed hebben hulpverleningsinterventies voor het, vaak al te hoge, stressgehalte bij de betrokkenen? Hoe kijken de cliënten terug op het hulpverleningstraject? Wat werkte wel en wat niet? Hoe kunnen de aanwezige partijen beter met elkaar samenwerken en hoe kunnen ze de cliënten motiveren tot samenwerking?

Aanmelden: aanmelden@samen-veilig.nl
Let op: alleen professionals die werken in de stad Utrecht kunnen zich aanmelden voor dit mini-congres.


4 april, Gouda - Netwerkdag

Deze ochtend staat in het teken van uitleg geven over wat De Waag Gouda doet en aanbiedt. Daarnaast kan kennis worden gemaakt met onze leuke collega’s.

Na afloop weet je:

  • Wat forensische zorg is, welke cliënten bij De Waag worden behandeld welke contra-indicaties er zijn en hoe een behandeltraject er bij ons uit ziet;
  • Welke zorglijnen en zorgprogramma’s we hebben;
  • Hoe behandeling op maat wordt aangeboden en hoe het RNR (Risk- need-Responsivty)-model hierbij aansluit;

We sluiten af met een gezamenlijke lunch en eindigen om 13.00 uur.

Aanmelden: infoleiden@dewaagnederland.nl


Datum volgt, Leiden - FAST Meet & Greet

Wij bieden je op deze dag een inkijk in de dagelijkse behandelpraktijk voor onze cliënten. Zo heb je laagdrempelig contact met onze jeugdbehandelaren. Je ontdekt of het werken bij de waag in een FAST-omgeving wat voor jou is.

Je ontdekt zo meer over o.a.: werkwijze, doelgroep, behandelinterventies, ontwikkelmogelijkheden, en nog meer!

Wij staan met verschillende disciplines klaar voor al jouw vragen. Denk aan: psychologen, teamleiders, systeemtherapeuten, (forensisch) orthopedagogen en psychologen.


Mis deze kans niet

Mis deze kans niet om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te leggen. Reserveer deze data en bereid je voor op boeiende ontmoetingen en nieuwe zakelijke mogelijkheden!

Uiteraard zijn alle evenementen gratis